SOLUCIONS D'EMBALATGE INDUSTRIAL

NOTA LEGAL

Legal

El domini: http://www.coliplex.es és propietat de l'empresa COLIPLEX, S.L., amb el NIF B17387242. El domicili fiscal de l'empresa és C/ Tramuntana, 24 17124 Llofriu (Girona). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. 972 30 15 78 - Fax 972 30 88 26 o l'e-mail: coliplex@coliplex.es

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de COLIPLEX, S.L.

Responsabilitat en els enllaços

COLIPLEX, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. COLIPLEX, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de COLIPLEX, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a C/ Tramuntana, 24 17124 Llofriu (Girona), Ref. Protecció de dades.

COLIPLEX, S.L.     C.Tramuntana, 24  ·  17124 LLOFRIU (Girona)  ·  T. 972 30 15 78  ·  F. 972 30 88 26  ·  E-mail coliplex@coliplex.es · Nota Legal

GIF89a;