L’empresa COLIPLEX, S.L. de Llofriu-Palafrugell ha fet donació de material de protecció individual a la Residencia Municipal Gent Gran Palafrugell.

L’empresa COLIPLEX, S.L. de Llofriu-Palafrugell ha fet donació de material de protecció individual a la Residencia Municipal Gent Gran Palafrugell

L’empresa COLIPLEX, S.L. de Llofriu-Palafrugell ha fet donació de material de protecció individual a la Residencia Municipal Gent Gran Palafrugell. En un principi l’empresa va contactar amb l’Ajuntament de Palafrugell per tal d’oferir aquest material i finalment s’ha fet l’entrega aquest mateix matí.

El material entregat per l’empresa ha estat :  1000 bates d’un sol ús (HDPE), 800 davantals d’un sol ús (HDPE), 1000 bosses homologades per Residus Sanitaris i guants de nitril. L’empresa confecciona desde fa anys bosses d’escombraries de tot tipus també Homologades per Residus Sanitaris.

La empresa COLIPLEX, S.L. de Llofriu-Palafrugell ha hecho donación de material de protección individual a la Residencia Municipal Gente Mayor de Palafrugell. En un principio la empresa contactó con el Ayuntamiento de Palafrugell para ofrecer este material y finalmente se ha hecho entrega esta misma mañana.

El material entregado por la empresa ha sido: 1000 batas desechables (HDPE), 800 delantales desechables (HDPE), 1000 bolsas homologadas por Residuos Sanitarios y guantes de nitrilo. La empresa confecciona desde hace años bolsas de basura de todo tipo, también Homologadas para Residuos Sanitarios.

Compartir en facebook
Facebook
Compartir en twitter
Twitter
Compartir en linkedin
LinkedIn