Coliplex S.L.
Coliplex S.L.
Embalatge industrial

Fabricació i distribució de Bosses d'Escombraries i Sacs de Ràfia, Big-*bags i solucions d'embalatge industrial. Materials 100% reciclables.

Nuestros productos
Coliplex S.L.
Els nostres Productes

Estem especialitzats en fabricació de Bosses d'Escombraries, Big-Bags i Sacs de Ràfia, amb estrictes controls de producció.

Coliplex S.L. - copiar - copiar
Distribució a
Territori Nacional

Disposem d'una flota de vehicles capaç de dur a terme la distribució dels nostres productes a tot el Terriotorio Nacional.

Coliplex S.L. - copiar - copiar - copiar
Compromís amb
el Medi ambient

En Coliplex S.L. tenim un ferm compromís amb el Medi ambient. La totalitat dels nostres materials són 100% reciclats i 100% reciclables.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Benvinguts a Coliplex

Fabricació i distribució de Bosses d'Escombraries i Sacs de Ràfia

COLIPLEX, S.L. és una empresa familiar dedicada a la fabricació i distribució de sacs de ràfia, bosses de plàstic i big-bags. Desde la seva fundació l’any 1970, ha experimentat un constant creixement i modernització. Actualment l’empresa està dirigida per la segona generació de la Família Alsina. Desde els seus inicis la filosofia de COLIPLEX, S.L. sempre ha estat la mateixa i està basada en el compromís amb el client i es manifesta en el seu servei, qualitat i preu. [LLEGIR MÉS]

Els nostres Productes

Bosses d'escombraries

Bosses d’escombraries de totes les grandàries i colors, fabricades amb els millors polietilens reciclats de baixa i mitja densitat del mercat.

Bosses de plàstic

Sacs i bosses en polietilè alta o baixa densitat, i en fècula de patata, transparents o de color, impreses fins a 6 tintes.

Sacs de ràfia

Elaboració d’una àmplia gamma de sacs de ràfia, fabricats en grandàries estàndard o a mesura segons les necessitats de cada client.

Big-bags

Big-bags homologats per contenir tot tipus de productes: taps de suro, cereals, àrids, plàstics, primeres matèries, enderrocs, etc.

En el nostre Blog...

La escasez de materias primas plásticas

La escasez de materias primas plásticas

El suministro de productos esenciales plásticos, como envases para alimentos o productos de higiene, puede verse en peligro por la situación de escasez de materias primas que se está viviendo en el sector de los fabricantes desde finales de 2020, producida por un aumento alarmante de declaraciones de fuerza mayor por parte de los fabricantes de materias primas.

Llegir més »
COMUNICADO ANTE EL ESTADO DE ALERTA POR COVID-19

COMUNICAT DAVANT L’ESTAT D’ALERTA PEL COVID-19 | COMUNICADO ANTE EL ESTADO DE ALERTA POR COVID-19

Davant la situació de pandèmia provocada pel COVID-19, informem que COLIPLEX, S.L. mantindrà la subministrament a sectors estratègics en aquesta crisi, com son el SECTOR SANITARI i INDUSTRIES ALIMENTARIES. Tanmateix els informem que la nostra empresa TANCA LES PORTES DE CARA AL PUBLIC fins que la situació actual o requereixi. Podeu contactar amb nosaltres al teléfon 972-301578. Disculpeu les molésties.

Llegir més »
Coliplex adquiere una nueva línea de producción para la fabricación de bolsas con soldadura perlada.

Coliplex adquiere una nueva línea de producción para la fabricación de bolsas con soldadura perlada.

Coliplex adquiere una nueva línea de producción para la fabricación de bolsas con soldadura perlada. Para ello a finales de año entrará en planta esta nueva máquina procedente de la prestigiosa compañía turca Gur-is, de Estambul. Con esta nueva adquisición, Coliplex apuesta por la fabricación de nuevos tipos de embalaje flexible para infinidad de productos.

Llegir més »
oncotrail

COLIPLEX juntament amb l’empresa AMBISIST col.labora amb l’ONCOTRAIL 2019

COLIPLEX, S.L. juntament amb l’empresa d’Aiguaviva AMBISIST PRODUCTES DE NETEJA, S.L. col.labora amb l’ONCOTRAIL 2019 subministrant gratuitament les bosses d’escombraries que es faran servir en aquesta edició. L’Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l’Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d’octubre.

Llegir més »
Josep Alsina Ferrer - Gerente de Coliplex S.L.

Josep Alsina, gerent de Coliplex, ha estat entrevistat aquest dissabte pel Diari de Girona, gràcies a BBVA

Josep Alsina, gerent de Coliplex, ha estat entrevistat aquest dissabte pel Diari de Girona, gràcies a BBVA: L’empresa té 50 anys, el meu pare la va crear l’any 1970 i es dedicava a fer sacs per a la indústria surera del Baix Empordà. Hi havia els talers i les màquines de cosir. Amb el temps les fàbriques de taps de suro han deixat d’enviar el material als cellers amb sacs, ara ho fan amb caixes i amb bosses de plàstic especials i a nosaltres ens va baixar molt la feina. Jo vaig apostar per les bosses d’escombraries i em va sortir bé. Fem bosses des de l’any 2007.

Llegir més »

© Coliplex S.L. 2018 – Pàgina desenvolupada per iPow  e-commerce