Coliplex S.L.
Embalatge industrial

Fabricació i distribució de Bosses d'Escombraries i Sacs de Ràfia, Big-*bags i solucions d'embalatge industrial. Materials 100% reciclables.

Coliplex S.L.
Els nostres Productes

Estem especialitzats en fabricació de Bosses d'Escombraries, Big-Bags i Sacs de Ràfia, amb estrictes controls de producció.

Distribució a
Territori Nacional

Disposem d'una flota de vehicles capaç de dur a terme la distribució dels nostres productes a tot el Terriotorio Nacional.

Compromís amb
el Medi ambient

En Coliplex S.L. tenim un ferm compromís amb el Medi ambient. La totalitat dels nostres materials són 100% reciclats i 100% reciclables.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Benvinguts a Coliplex

Fabricació i distribució de Bosses d'Escombraries i Sacs de Ràfia

COLIPLEX, S.L. és una empresa familiar dedicada a la fabricació i distribució de sacs de ràfia, bosses de plàstic i big-bags. Desde la seva fundació l’any 1970, ha experimentat un constant creixement i modernització. Actualment l’empresa està dirigida per la segona generació de la Família Alsina. Desde els seus inicis la filosofia de COLIPLEX, S.L. sempre ha estat la mateixa i està basada en el compromís amb el client i es manifesta en el seu servei, qualitat i preu. [LLEGIR MÉS]

Els nostres Productes

Bosses d'escombraries

Bosses d’escombraries de totes les grandàries i colors, fabricades amb els millors polietilens reciclats de baixa i mitja densitat del mercat.

Bosses de plàstic

Sacs i bosses en polietilè alta o baixa densitat, i en fècula de patata, transparents o de color, impreses fins a 6 tintes.

Sacs de ràfia

Elaboració d’una àmplia gamma de sacs de ràfia, fabricats en grandàries estàndard o a mesura segons les necessitats de cada client.

Big-bags

Big-bags homologats per contenir tot tipus de productes: taps de suro, cereals, àrids, plàstics, primeres matèries, enderrocs, etc.

En el nostre Blog...

© Coliplex S.L. 2018 – Pàgina desenvolupada per iPow  e-commerce