Coliplex S.L. - L'empresa

Més de 40 anys al servei dels nostres clients

La nostra història

COLIPLEX, S.L. és una empresa familiar dedicada a la fabricació i distribució de sacs de ràfia, bosses de plàstic i big-bags. Des de la seva fundació l’any 1970 pel Sr. Jaume Alsina, ha experimentat un constant creixement i modernització. Actualment l’empresa està dirigida per la segona generació de la Família Alsina, sent el Sr. Josep Alsina el seu actual administrador.

Des dels seus inicis, la filosofia de Coliplex sempre s’ha basat en el compromís amb el client i a oferir un servei de qualitat a preus competitius dins del sector de l’Embalatge Industrial.

Baix Empordà

Gran capacitat de producció

Situada en Llofríu, en ple cor de la comarca catalana del Baix Empordá, Coliplex ofereix serveis a un gran nombre d’empreses de les províncies de Girona i Bacelona, i està capacitada per donar servei i distribució per tot el territori nacional; amb un volum de producció que supera les 2.500 tones de bosses de plàstic confeccionades anualment. D’aquesta forma Coliplex, és capaç d’adaptar-se al mercat local com a les exigències d’empreses de Catalunya, tota Espanya o la Comunitat Europea.

Maquinaria Coliplex

Solucions personalitzades

Disposem d’una flota de vehicles que ens permet fer lliurament de producte ja elaborat en les instal·lacions dels nostres clients.

Els nostres equips d’última tecnologia i el nostre personal altament qualificat fa que Coliplex es capaç d’oferir solucions personalitzades adaptant-nos en temps de fabricació i quantitats i oferint un servei orientat de forma exclusiva, on la qualitat i el control exhaustiu del producte fabricat són premisses ineludibles de la nostra filosofia.

Ferm compromís amb el Medi Ambient

Coliplex té un ferm compromís amb la cura del Medi ambient. La totalitat de les matèries primeres utilitzades en la fabricació de borses d’escombraries que utilitzem provenen de materials 100% reciclats. Així com també, la totalitat dels productes que fabriquem són 100% reciclables.

Des de la recepció de les matèries primeres de la millor qualitat, passant per totes les fases de fabricació, fins a l’emmagatzematge i distribució del producte ja finalitzat, Coliplex duu a terme un rigorós control de qualitat, acabant amb l’empaquetat i un correcte etiquetatge de totes les partides.

© Coliplex S.L. 2018 – Pàgina desenvolupada per iPow  e-commerce